Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 7 september 2010

punkt.

Jag skrev mitt senaste inlägg för drygt en månad sedan och då var det bara för att uppmärksamma bloggens tre årsdag. Efter ännu en i raden (av flera) perioder av inaktivitet på bloggen (men betydligt mer aktivitet i r l) har jag slutligen beslutat mig för att sätta punkt för bloggandet här och nu.
Jättestort tack till alla ni som läst och följt min blogg (och lämnat en massa trevliga kommentarer) till mig under de här åren! Det har varit riktigt, riktigt roligt! Kraaam!

Besökare

Bloggtoppen.se